FXDA-A

Njësi e ngushtë e fshehur në tavan

FXDA-A

Dizajn i hollë për instalim fleksibël

Karakteristikat e produktit:

  • Dizajn i optimizuar për agjentin ftohës R-32
  • Përmasa kompakte, mund të montohet lehtësisht në një hapësirë boshe të tavanit prej vetëm 240 mm
  • Presioni i jashtëm statik mesatar deri në 44 PA e lehtëson përdorimin e njësisë me tuba fleksibël të gjatësive të ndryshme
  • I fshehur mirë në mur: duken vetëm grilat e thithjes dhe të shkarkimit
  • Opsioni i filtrit me vetëpastrim garanton efikasitet, komoditet dhe qëndrueshmëri maksimale duke e pastruar filtrin rregullisht
  • Njësi e kategorisë 15 e zhvilluar në mënyrë të veçantë për dhoma të vogla ose të izoluara mirë, si për shembull dhomat e hoteleve, zyrat e vogla, etj.
  • Drejtimi i thithjes së ajrit mund të ndryshohet nga thithja prapa në thithjen poshtë
  • Pompa standarde e kullimit me ngritje 600 mm rrit fleksibilitetin dhe shpejtësinë e instalimit

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.319.319

Filtër me pastrim automatik (opsional)

Filtri vetëpastrohet automatikisht. Thjeshtësia e mirëmbajtjes do të thotë efikasitet optimal i energjisë dhe komoditet maksimal pa pasur nevojë për mirëmbajtje të shtrenjta dhe që marrin kohë.
cq5dam.thumbnail.140.100-1-3-2

Për shumë banorë (opsional)

Furnizimi kryesor me energji i njësisë së brendshme mund të çaktivizohet kur dilni nga hoteli ose nga zyrat.
cq5dam.thumbnail.140.100-21

Aplikacioni Onecta (opsional)

Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.140.100-3-4

Qetësi pëshpërime

Njësitë e brendshme Daikin bëjnë aq zhurmë sa një pëshpërimë. Gjithashtu njësitë e jashtme garantohen se nuk prishin qetësinë e fqinjit.
cq5dam.thumbnail.319.319

Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia

Ruan temperaturën e brendshme sipas nivelit të përcaktuar nga ju ndërkohë që nuk jeni në shtëpi, duke kursyer energji
cq5dam.thumbnail.319.319

Vetëm ventilatori

Njësia mund të përdoret si ventilator duke qarkulluar ajrin, por pa e ngrohur ose ftohur atë.