Lider në zgjidhjet e ajrit

të kondicionuar

Gama jonë e gjerë e njësive të ajrit të kondicionuar me efikasitet në energji ju ofron ftohje dhe ngrohje gjatë gjithë vitit.

Efikasitet në energji

Teknologjitë efikase në energji për të ardhmen.

Zgjidhjet tona të ftohjes klasifikohen me etiketat e efikasitetit më të lartë të energjisë në treg. Duke e vënë theksin te energjia e rinovueshme dhe teknologjitë tona inovative, të tilla i inverteri dhe rikuperimi i nxehtësisë, ju përfitoni nga një zgjidhje totale që në mënyrë të konsiderueshme maksimizon kthimin e kostove të investimit të bërë. Dedikimi ynë ndaj zgjidhjeve ekologjike të klimës garanton që njësitë e Daikin janë jo vetëm në pajtim me standardet e legjislacionit, por janë me vite përpara tyre.

Dizajn i shkëlqyer

Dizajni i mirë nuk bie shumë në sy.

Me kaq shumë lloje të ndryshme njësish dhe opsionesh dizajni, ne punojmë me ju për të krijuar një klimë që ndërthuret në mënyrë të përkryer me enterierin tuaj.

Komoditet optimal

Komoditeti juaj është prioriteti ynë

Kondicionerët tanë bëjnë më shumë sesa vetëm ftohin ajrin. Ato balancojnë me kujdes temperaturën, ngrohjen, nivelet e lagështisë dhe pastërtinë e ajrit për t’ju dhënë juve klimën më komode.

Kontrolle inteligjente

Menaxhoni përdorimin e energjisë

Kontrolli i klimës duhet të jetë i thjeshtë, intuitiv, inteligjent dhe efikas në energji. Qoftë kur kërkoni një zgjidhje për shtëpinë tuaj ose për biznesin tuaj, ne ofrojmë një shumëllojshmëri sistemesh që do t’ju ndihmojnë të keni kontroll mbi klimën tuaj.

Sistemi split për ajër të kondicionuar për një dhomë

Një dhomë

 • Sistem Split
 • Lidhet 1 njësi e brendshme me 1 njësi të jashtme
 • Ngroh dhe ftoh 1 dhomë
 • Instalim i thjeshtë
kondicioner multi-split për shtëpinë tuaj

Shtëpi

 • Sistem Multi-split
 • Lidh deri në 9 njësi të brendshme me 1 njësi të jashtme
 • Ftoh, ngroh dhe siguron ujë të ngrohtë për deri 9 dhoma të ndryshme
 • Kontrollon dhoma individuale
ajër i kondicionuar për ndërtesa tregtare

Ndërtesë tregtare dhe industriale

 • Sisteme me zgjerim të drejtpërdrejtë (DX) dhe me bazë uji
 • Lidh një numër të pakufizuar njësish të brendshme me 1 sistem të jashtëm
 • Ftoh, ngroh, ajros dhe siguron ujë të ngrohtë
 • Kontrollon zona dhe dhoma individuale
 • Mbi 10 MW kapacitet ftohjeje

Ajër i kondicionuar për çdo lloj ndërtese

 

Qoftë kur posedoni një shtëpi, jeni pronar dyqani apo menaxher hoteli, pompat e nxehtësisë së Daikin do t’ju mbajnë të freskët. Fillojeni projektin tuaj me ne duke zgjedhur llojin e ndërtesës.