Na Kontaktoni

Kërkoni Preventiv

Kërkoni preventiv online duke dërguar kërkesën tuaj në kontakt formën e mëposhtëme. Ne do t’ju përgjigjemi në kohë reale dhe do t’ju informojmë për shërbimet dhe produktet që ofrojmë.

Zyrat Tona

  • Adresa: Rruga e Kavajës, Pallati 2R Shpk, Shkallla 3, Kati 0, A7, Tiranë

 

Orari Punes

  • e Hënë – e Shtunë: 8am – 8pm
  • e Diel: Mbyllur