Mikpritje me efikasitet në energji,

tek e cila mund të keni

besim

Zgjidhjet e klimës nga Daikin garantojnë një qëndrim komod të klientëve tuaj dhe reduktojnë kostot tuaja operacionale.

Nuk bie shumë në sy

Dizajni i mirë nuk bie shumë në sy

Prandaj me kaq shumë opsione dizajni, ne punojmë me ju për të krijuar një klimë të brendshme që ndërthuret në mënyrë të përkryer me enterierin tuaj dhe ofron komoditet që nuk bie shumë në sy për klientët tuaj.

Kontrolle inteligjente

Kontroll i plotë për ju dhe klientët tuaj

Me integrimin e BMS (Sistemi Menaxhues i Ndërtesave) dhe Fidelio, ne ju japim kontroll të plotë të përdorimit të energjisë së hotelit dhe klientët tuaj e kontrollojnë në mënyrë individuale komoditetin e tyre.

Sisteme me performancë të lartë

Reduktoni kostot e tepërta

Me përdorimin e energjisë së rinovueshme dhe teknologjisë efikase të rikuperimit të nxehtësisë, ju ulni në mënyrë të konsiderueshme kostot tuaja operacionale dhe maksimizoni kthimin e investimit të bërë.

Karta çelës inteligjente për lidhjet

Sistemi ynë unik i menaxhimit me karta çelës inteligjente për lidhjet redukton kostot e energjisë pa kompromentuar komoditetin e klientëve tuaj. Kur klientët hyjnë dhe dalin nga dhoma e hotelit, ose hapin dhe mbyllin dritaret, kartat çelës inteligjente komunikojnë automatikisht me njësitë tuaja Daikin për të fikur ajrin e kondicionuar ose ngrohjen.

Një zgjidhje e plotë për kontrollin e klimës në hotelin tuaj

 

Nga zgjidhjet e personalizuara për ngrohje dhe ajër të kondicionuar, deri te sistemet e menaxhimit të energjisë, ne kemi zgjidhjet e klimës për dhomat e klientëve tuaj, sallat e konferencave, restorantet dhe qendrat e relaksit. Mësoni më shumë rreth mundësive të disponueshme për hotelin tuaj.

1. Lobi
 • Minimizoni humbjen e ajrit të ngrohtë dhe të ftohtë nga hyrja e ambientit me perdet tona të ajrit Biddle dhe kurseni deri në 72% në kosto duke i lidhur me pompat e ngrohjes në vend të energjisë elektrike.
2. Recepsioni dhe Dhomat e Konferencave
 • Thithni ajër të pastër dhe të shëndetshëm pa myk dhe substanca alergjike.
 • Merrni ajër të pastër me sistemet tona të shpejta të ajrosjes që u përshtaten hapësirave të mëdha.
3. Restoranti / Kuzhina
 • Mbajeni ushqimin tuaj të freskët duke ftohur me efikasitet dhomat e ngrirjes dhe frigoriferike.
 • Kapaciteti frigoriferik, ngrohja dhe ftohja e integruar maksimizojnë rikuperimin e nxehtësisë dhe kursimet e energjisë.
4. Njësitë e jashtme
 • Njësitë rezistuese të jashtme performojnë në të gjitha kushtet klimatike në temperatura deri në -25°C.
 • Përdorni një kombinim energjie të rinovueshme nga ajri ose toka.
5. Dhomat
 • Kontrollet individuale u lejojnë klientëve tuaj të menaxhojnë komoditetin e tyre.
 • Lidhjet me karta çelës inteligjente kursejnë energji.
 • Prodhim i ujit të ngrohtë me efikasitet në energji me teknologjinë e pompës së nxehtësisë.
 • Njësitë elegante me montim në mur dhe njësitë e fshehura në tavan nuk vihen re me dizajnin e tyre minimal dhe funksionimin pa zhurmë.
6. Menaxhimi
 • Programet inteligjente e bëjnë kontrollin e klimës të lehtë në të gjithë ndërtesën dhe BMS (Sistemi Menaxhues i Ndërtesave) ju lejon të integroni dhe kontrolloni të gjitha aspektet e ndërtesës suaj (ngrohje, ftohje, energji elektrike, ndriçim, ashensorë, etj.)
 • Reduktoni kostot e energjisë duke menaxhuar dhe optimizuar konsumin tuaj të energjisë me Intelligent Touch Manager.
7. Palestër/ pishinë/ qendër relaksi
 • Prodhoni volume të mëdha të ujit të ngrohtë me deri në 17% më shumë efikasitet krahasuar me bojlerët me gaz.
 • Kontrolloni nivelet e lagështisë me teknologjitë tona të përparuara të lagështimit dhe heqjes së lagështisë.

Nga hotelet e vogla B&B që ofrojnë vetëm fjetje dhe mëngjes, deri te rezortet e mëdha

Sado i vogël apo i madh të jetë projekti juaj, ne kemi zgjidhje për ngrohje dhe ftohje që i përshtaten hotelit tuaj. Gjeni zgjidhjen e duhur që i përshtatet madhësisë apo nevojës së hotelit tuaj.

small-hotel.jpg

B&B dhe hotele të vogla

Sky Air

 • Për nevojat tuaja thelbësore të klimës
 • Ideale për ambientet e vogla
 • Kontrolle të ndara për secilën njësi
medium-hotel.jpg

Hotele të mesme

VRV

 • Instalimi fleksibël plotëson të gjitha nevojat tuaja të klimës
 • Ideale për ambientet e vogla deri të mesme
 • Kontrolloni njësitë tuaja në mënyrë të centralizuar ose individuale
large-hotel.jpg

Hotele dhe rezorte të mëdha

Çillerë dhe pajisje me ajër

 • Plotëson të gjitha nevojat tuaja të klimës
 • Ideale për ambientet e mesme dhe të mëdha
 • Sistem me menaxhim të centralizuar
kitchen-hotel.jpg

Kapacitet frigoriferik për restorantet dhe kuzhinat

Ftohja frigoriferike

 • Zgjidhje për aplikime të vogla dhe të mëdha në ftohjen e produkteve ushqimore
 • Dizajnet fleksibël u përshtaten të gjitha llojeve të ndërtesave
 • Teknologjitë e inverterit dhe të rikuperimit të nxehtësisë rrisin kursimet tuaja
fitness-hotel.jpg

Ujë i ngrohtë për qendrat e relaksit dhe palestrat në hotele

Daikin Altherma Flex Type

 • Siguron me efikasitet volume të mëdha uji të ngrohtë
 • Prodhimi i ujit të ngrohtë duke përdorur rikuperimin e nxehtësisë
conference-hotel.jpg

Ajër i pastër për sallat e konferencave dhe sallat e ballove

Njësitë e ajrosjes dhe trajtimit të ajrit

 • Ideale për ambientet e mesme dhe shumë të mëdha
 • Sjell brenda ajër të freskët dhe të shëndetshëm
 • E përshtatshme me të gjitha zgjidhjet e Daikin duke përdorur sistemin tonë të kondicionimit të ajrit

Kurseni energji

 • Kontrolloni deri në 70% të përdorimit të energjisë në të gjithë hotelin
 • Përdorni energji të rinovueshme për të prodhuar nxehtësi dhe ujë të ngrohtë
 • Karta çelës inteligjente fik automatikisht ngrohjen dhe kondicionerin kur një mysafir largohet nga dhoma ose hap dritaren
 • Intelligent Touch Manager ju jep kontroll të plotë të konsumit të energjisë duke ju ndihmuar të menaxhoni dhe optimizoni përdorimin tuaj

Mësoni më shumë