Klimë komode për të gjitha përdorimet

që lidhen me argëtimin

Zgjidhjet tona të klimës të Daikin krijojnë mjedise komode për vizitorët tanë dhe

reduktojnë kostot tuaja operacionale duke përdorur teknologji efikase në energji.

Komoditeti është çelësi

Rrini të qetë dhe relaksohuni

Zgjidhjet tona të ngrohjes, ftohjes dhe ujit të ngrohtë plotësohen me veçori dhe teknologji të ndryshme, siç është teknologjia Variable Refrigerant Temperature, për të krijuar klimën e përkryer.

Efikasitet total

Ulni kostot dhe konsumin

Sipas nevojave dhe vendndodhjes suaj, ne ofrojmë një gamë zgjidhjesh të rinovueshme që inkorporojnë teknologjitë e tilla si rikuperimi i nxehtësisë, për të reduktuar emetimin e karbonit dhe faturën e energjisë.

Menaxhoni përdorimin e energjisë

Qëndroni të lidhur dhe në kontroll

Daikin Cloud Service ju lejon të kontrolloni vendndodhje të ndryshme ndërtesash nga çdo vend, në mënyrë që gjithmonë të mund të monitoroni dhe reduktoni shpenzimet tuaja.

Koha e lirë kalohet në mënyrë komode

Qoftë kur relaksoheni duke bërë stërvitje në palestër apo po hiqni stresin duke shijuar një gotë me verë e duke ngrënë darkë, ne kemi zgjidhjet për të gjitha përdorimet që lidhen me argëtimin. Shikoni se si është koha e lirë me Daikin.

Palestër dhe qendra relaksi

Sistemet tona të ajrosjes për rikuperimin e nxehtësisë rikuperojnë energjinë nga ajri që del dhe ruajnë qarkullimin e ajrit të freskët në të gjithë ndërtesën tuaj, heqin ajrin e ndenjur dhe aromat e këqija dhe rregullojnë sërish nivelet e lagështisë sipas preferencës suaj. Përdorni volumet e mëdha të ujit të ngrohtë të krijuara nga teknologjia efikase e pompës së nxehtësisë për t’i mbajtur në punë në çdo kohë dushet, banjat dhe saunat.

Muze dhe ekspozita

Kontrolli inteligjent dhe preciz i cilësisë së ajrit është i lehtë me kontrolluesit tanë në linjë. Mbani një nivel lagështire dhe temperaturë të njëtrajtshme për të mbrojtur sendet historike dhe veprat e çmuara të artit.

Restorante

Ne ofrojmë zgjidhje totale për restorantet me nevoja të ndryshme për ngrirje dhe ftohje. Ushqimet tuaja të ngrira, ushqimet e freskëta në frigorifer dhe verërat e ftohura ruhen në temperaturën e tyre ideale, ndërsa klientët darkojnë në komoditet të plotë.

Stadiume

Përdorni çillerë dhe pajisje me ajër të shkallës së lartë për të ruajtur një klimë të shëndetshme dhe komode, me qarkullim të ajrit të freskët në të gjithë stadiumin tuaj, në mënyrë që vizitorët të brohorasin, të festojnë dhe të kërcejnë gjatë gjithë natës.

Për çdo projekt dhe për çdo nevojë

Qoftë kur projekti juaj është i madh ose i vogël, ne jemi të pajisur mirë dhe të gatshëm për të ndihmuar. Ne ofrojmë zgjidhje për ngrohje, ftohje, ftohje frigoriferike dhe ujë të ngrohtë për ndërtesa të të gjitha madhësive, për ndërtesa të reja dhe shtesa, si edhe zëvendësime dhe përmirësime të sistemit tuaj aktual. Gjeni zgjidhjen e duhur që i përshtatet madhësisë apo nevojës së projektit tuaj.

skyair.png

Projekte të vogla deri të mesme

Sky Air

 • Për nevojat tuaja thelbësore të klimës
 • Ideale për ambientet e vogla
 • Kontrolle të ndara për secilën njësi
Restaurant-controls-710x460.png

Projekte të mesme

VRV

 • Instalimi fleksibël plotëson të gjitha nevojat tuaja të klimës
 • Ideale për ambientet e vogla deri të mesme
 • Kontrolloni njësitë tuaja në mënyrë të centralizuar ose individuale
ice-rink-710x460.png

Projekte të mëdha

Ftohësit dhe pajisjet anësore të ajrit

 • Plotëson të gjitha nevojat tuaja klimatike
 • Ideale për hapësira të mesme dhe të mëdha
 • Sistemi i menaxhuar nga qendra
Commercial_Restaurant-03_photogrid.png

Restorante dhe kuzhina

Ftohja frigoriferike

 • Zgjidhje për aplikime të vogla dhe të mëdha në ftohjen e produkteve ushqimore
 • Dizajnet fleksibël u përshtaten të gjitha llojeve të ndërtesave
 • Teknologjitë e inverterit dhe të rikuperimit të nxehtësisë rrisin kursimet tuaja
comfort_mobile.png

Ajër i freskët

Njësitë e ajrosjes dhe trajtimit të ajrit

 • Ideale për ambientet e mesme dhe shumë të mëdha
 • Sjell brenda ajër të freskët dhe të shëndetshëm
 • E përshtatshme me të gjitha zgjidhjet e Daikin duke përdorur sistemin tonë të kondicionimit të ajrit

 

restaurant-controls3-710x460.png

Kontrolle inteligjente

Kontrollet

 • Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend dhe në çdo kohë
 • Zgjidhni mes kontrolleve me menaxhim në mënyrë të centralizuar ose lokale
 • Vendosni programet e kohëmatësve
 • Optimizoni konsumin e energjisë me mjetet e menaxhimit të energjisë
 • Integrim i lehtë me pajisjet e palëve të treta
althermaflextype-710x460.png

Palestra dhe qendra relaksi

Daikin Altherma Flex Type

 • Siguron me efikasitet volume të mëdha uji të ngrohtë
 • Prodhimi i ujit të ngrohtë duke përdorur rikuperimin e nxehtësisë

Mësoni më shumë