Daikin sjell komoditetin në shtëpinë tuaj

Me zgjidhjet tona të besueshme të kontrollit të klimës, nuk do t’ju duhet asnjëherë të sakrifikoni komoditetin për të pasur efikasitet në energji.

Pse të zgjidhni Stylish?

Komoditet

Ne punojmë me ju për të projektuar klimën tuaj bazuar në ngrohjen, ftohjen, kontrollin e lagështisë, ajrosjen dhe purifikimin e ajrit.

 

 • Kontrollet inteligjente i përgjigjen stilit tuaj të jetesës
 • Teknologjitë inovative, të tilla si syri inteligjent, krijojnë flukse optimale të ajrit
 • Ajrosja dhe purifikimi i ajrit krijon ajër të pastër brenda

Kursim Energjie

Teknologjitë tona me efikasitet në energji ju sjellin kursim në energji dhe në para.

 

 • Përdorni burimet e energjisë së rinovueshme, të tilla si ajri, dielli, uji ose toka, për të reduktuar gjurmën tuaj të karbonit
 • Mjetet e menaxhimit të energjisë ju lejojnë të optimizoni konsumin tuaj të energjisë
 • Teknologjitë e krijuara nga ne, të tilla si inverteri dhe Bluevolution maksimizojnë efikasitetin

Besueshmëri

Me përvojën tonë 60 vjeçare, ne dimë se si të krijojmë zgjidhje të besueshme për klimën.

 

 • Instaluesit e certifikuar të Daikin garantojnë shërbim maksimal
 • Testimet e vazhdueshme gjatë procesit të prodhimit sigurojnë politikën tonë për zero defekte
 • Qendra jonë Evropiane e Zhvillimit është lidere në treg për zhvillimin e teknologjive të kontrollit të klimës

Një zgjidhje e plotë për kontrollin e klimës në shtëpinë tuaj

 

Nga ngrohja qendrore dhe ajri i kondicionuar, deri te sistemet inteligjente të kontrollit dhe opsionet diellore, ne kemi zgjidhje për ngrohje, ujë të ngrohtë dhe ftohje për çdo dhomë në shtëpinë tuaj. Mësoni më shumë rreth mundësive të disponueshme për shtëpinë tuaj.

1. Kuzhina
 • Kontrollet inteligjente ju lejojnë të menaxhoni me konsumin e energjisë
 • Regjimet e energjisë reduktojnë shpenzimet e vazhdueshme
 • Ujë i ngrohtë i prodhuar përmes energjisë së rinovueshme
2. Dhoma e ndenjes
 • Syri ynë inteligjent siguron qarkullim optimal të ajrit
 • Një shumëllojshmëri njësish të brendshme për t’iu përshtatur interierit tuaj
 • Përmirësoni performancën tuaj energjetike me ngrohjen nën dysheme
3. Banja
 • Ujë i ngrohtë i prodhuar përmes energjisë së rinovueshme
 • Lidhje me një radiator për peshqirët që të keni peshqirë të ngrohtë në mëngjes
4. Dhoma e gjumit
 • Flini gjatë gjithë natës me kontroll stabile të temperaturës
 • Thithni ajër të shëndetshëm, pa myk dhe substanca alergjike
5. Veranda
 • Njësitë rezistuese të jashtme performojnë në të gjitha kushtet klimatike
6. Çatia
 • Reduktoni konsumin e energjisë dhe kurseni para me panelet diellore

Stylish: E disponueshme në 4 ngjyra: e bardhë, e argjendtë, e zezë dhe dru i zi

Multi-Split

 

Lidhni deri në 5 njësi të brendshme me 1 njësi të jashtme.

Daikin Altherma 3 R

 

Mbulon nevojat tuaja për ngrohje me një pompë nxehtësie me burim ajri.

Cilësia e ajrit të brendshëm, një përvojë e Daikin

 

Cilësia e ajrit të brendshëm, është një këndvështrim i ri kur bëhet fjalë për cilësinë e frymëmarrjes suaj.

Ngrohje dhe ujë i ngrohtë

Na lejoni të gjejmë zgjidhjen e përkryer për shtëpinë tuaj në lidhje me teknologjitë e ngrohjes dhe ujit të ngrohtë.

Kondicionimi i ajrit

Ne ofrojmë gamën më të gjerë të zgjidhjeve të ajrit të kondicionuar për të ftohur ose ngrohur shtëpinë tuaj.

Purifikimi i ajrit

Teknologjitë tona të shkëlqyera të purifikimit të ajrit garantojnë që ajri në shtëpinë tuaj të jetë i sigurt dhe i shëndetshëm.

Kërkoni një zgjidhje të re për ngrohje ose ajër të kondicionuar?

 

Mësoni më shumë rreth zgjidhjes së duhur duke zgjedhur llojin e projektit të dëshiruar.

FTXA-BB_20_Installation-pictures_v2.jpg

Zgjidhjet për një shtëpi të re

Na lejoni t’ju ndihmojmë të merrni hapat e nevojshme duke zgjedhur zgjidhjen më të mirë për ngrohje dhe ftohje për shtëpinë tuaj të re.

gas_condensing_boiler_header.jpg

Zgjidhjet për rikonstruksionin e shtëpisë

Po planifikoni të rikonstruktoni shtëpinë apo të zëvendësoni sistemin e vjetër HVAC? Zgjidhjet e Daikin ofrojnë efikasitetin më të lartë në energji dhe janë të lehta për t’u instaluar.