Pompa e nxehtësisë ajër-ujë

Daikin Altherma

me temperaturë të ulët

Zgjidhja juaj me efikasitet energjie për ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë.

NGROHJE

Pompat e nxehtësisë nxjerrin nxehtësinë nga ajri i jashtëm, që e bën ngrohjen e shtëpisë tuaj një proces me efikasitet energjie.

FTOHJE

Të furnizuara nga burimet e energjisë sërinovueshme, pompat e nxehtësisë e ftohin shtëpinë tuaj pa konsumuar sasi të mëdha energjie.

UJI I NGROHTË

Duke kombinuar një pompë nxehtësie me një depozitë uji të ngrohtë në shtëpi, prodhon ujë të ngrohtë të mjaftueshëm me efikasitet të lartë për ju dhe familjen tuaj.

MBËSHTETJE DIELLORE

Mbështetja opsionale diellore është një zgjidhje me energji falas që mund të prodhojë deri në 70% ujë të ngrohtë në shtëpi.

Përshtatje e përkryer për ndërtesat e reja

 

Pompat e nxehtësisë me temperaturë të ulët ajër-ujë të Daikin janë zgjidhja optimale për shtëpitë ose ndërtesat e reja.

Kur kombinohen me ngrohje nën dysheme ose radiatorë me temperaturë të ulët, konfigurimi kërkon më pak energji për të ngrohur shtëpinë tuaj.

Projektuar në Evropë, për Evropën, pompat tona të nxehtësisë ajër-ujë janë të përshtatshme për të gjitha klimat evropiane gjatë të gjithë vitit.

Furnizim me energji të rinovueshme

 

Duke nxjerrë energjinë e rinovueshme nga ajri, Daikin Altherma me temperaturë të ulët ngroh, ftoh dhe pajis shtëpinë tuaj me ujë të ngrohtë sipas një mënyre ekologjike.

– Furnizim me 75% energji të rinovueshme të nxjerrë nga ajri dhe 25% energji elektrike

– Arrin etiketën e efikasitetit të energjisë A++ për ngrohje

– Kombinoni pompën tuaj të nxehtësisë me mbështetjen diellore për të rritur kursimet tuaja për ujin e ngrohtë

Kursimet e ujit të ngrohtë me energji diellor

Reduktoni kostot e energjisë duke përfituar nga energjia e rinovueshme e diellit. Panelet tona diellore janë të lehtë për t’u instaluar dhe prodhojnë deri në 70% të energjisë që kanë nevojë bojlerët dhe pompat tuaja të nxehtësisë për ujë të ngrohtë. Të disponueshme njësoj për të gjitha llojet e ndërtesave, sistemet tona solare për ujë të ngrohtë u përshtaten shtëpive të vogla dhe atyre të mëdha. Zgjidhni mes një sistemi për ujë të ngrohtë pa presion dhe të hermetizuar.

pressuriseless.png

Depozita termike pa presion ECH2O

 • Ideale për shtëpitë e reja
 • Performancë më e lartë energjie se sistemet e hermetizuara
 • Kërkon lidhje direkte vertikale nga depozita me panelet diellore
 • Nëse nuk ka diell, sistemi shkarkohet automatikisht për të parandaluar ngrirjen e tubave
pressurised.png

Depozita termike e hermetizuar ECH2O

 • Ideale për rinovimet dhe shtëpitë ekzistuese
 • Mundësi për të përdorur tuba të harkuar për të lidhur depozitën me panelet diellore
 • Të mbushura me ujë dhe me antifriz për të parandaluar ngrirjen e tubave
 • Sistemi është i hermetizuar dhe i mbyllur për sigurinë tuaj

  Gjithmonë në kontroll

  Shkarkoni aplikacionin tonë Heating, lidhni njësinë tonë me Wi-Fi dhe kontrolloni klimën tuaj kudo që të jeni. Është shumë e thjeshtë.

  Daikin Residential Controller

  I disponueshëm për produktet e ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar

  Thjesht lidhni njësinë tuaj me rrjetin e shtëpisë (kabllo ose WLAN) dhe shkarkoni aplikacionin për të ndryshuar termostatin, vendosni programet e temperaturës dhe analizoni konsumin tuaj të energjisë. Daikin Residential Controller është i pajtueshëm me sistemet tuaja të kondicionimit të ajrit dhe të ngrohjes.

  E RE: funksionet e kontrollit zanor të disponueshme me Alexa dhe Google Home

   

  *) Funksionet e disponueshme në aplikacion mund të ndryshojnë në varësi të llojit të sistemit dhe njësisë së brendshme që keni.

  E përputhshme me një shumëllojshmëri emetuesish

   

  Sistemet e pompave të nxehtësisë Daikin Altherma me temperaturë të ulët ajër-ujë janë të përputhshme me një shumëllojshmëri emetuesish nxehtësie dhe ftohjeje. Në këtë mënyrë mund të zgjidhni kombinimin ideal për enterierin tuaj.

  NGROHJE NËN DYSHEME

  Me shpërndarjen e barabartë të nxehtësisë dhe ftohjes në të gjithë shtëpinë tuaj dhe me një temperaturë të qëndrueshme, ngrohja nën dysheme është emetuesi me efikasitet më të lartë energjie.

  KONVEKTOR I POMPËS NGROHËSE

  Konvektori i pompës suaj të nxehtësisë është një njësi ventilkonvektori e pajisur me softuer që optimizon automatikisht efikasitetin tuaj të energjisë bazuar në kërkesën, temperaturat dhe çmimet e energjisë.

  RADIATORË ME TEMPERATURË TË ULËT

  Radiatorët me temperaturë të ulët janë idealë për banjat. Përdorni skarën e peshqirëve për të ngrohur njëkohësisht banjën tuaj dhe për të ngrohur peshqirët.

  Daikin Altherma 3

   

  Edicioni i fundit i gamës së ngrohjes të Daikin arrin nivele superiore të rehatisë, efikasitetit të energjisë, besueshmërisë dhe kontrollit.