Rreth Nesh

Distributor zyrtarë te Kondicionereve DAIKIN. Smart Clima operon prej shumë vitesh në tregun shqiptar në fushën e sistemeve kondicionimit dhe aspirimit.

Smart Clima ju ofron konsulence, projektim dhe zbatim te sistemeve te ngrohje-ftohjes në ambjente rezidenciale dhe komerciale.

Në bashkëpunim me kompaninë lider në fushën e kondicionimit Daikin ofrojmë produkte të cilësisë së lartë dhe të standardeve evropiane, me efikasitet të lartë të konsumit të energjisë që plotësojnë të gjitha nevojat e konsumatorit.

Daikin përdor teknologji unike me zgjidhje me efikasitet në kosto duke i dhënë formë të ardhmes së sistemeve të ngrohjes, ftohjes dhe ajrimit.

Çfarë Ofrojmë

Smart Clima ofron projektim dhe zbatim të sistemeve të kondicionimit për: Apartamente dhe Vila, Banka, Zyra, Godina publike, Hotele, Restorante, Lokale, Shkolla, Universitete, Spitale, Qendra tregtare, Dyqane, Supermarkete etj.  Me një gamë të gjerë produktesh nga Daikin dhe me një staf teknik profesional kompania Smart Clima ju ofron zgjidhje për:

1- Sisteme kondicionimi Residenciale: Mural, Dysheme, Tavanorë, Kanalorë, Dollap dhe Kasete.
2- Sisteme kondicionimi Komerciale – Pajisje të brëndshme dhe të jashtme Daikin.
3- Sisteme VRV Daikin.
4- Sisteme Ajer-Uje Daikin.
5- Sisteme ngrohje të ujit sanitar dhe Ngrohje në dysheme Daikin.
6- Asistencë teknike dhe Mirëmbajtje të sistemeve të kondicionimit dhe ngrohjes Daikin.

Të Besueshëm

Eksperienca prej shumë vitesh në treg ka bërë të ofrojmë shërbim cilësor dhe të jemi të besueshëm për çdo klient.

Çmime Konkurrues

Operojmë me çmime konkurues si në shitjen e produkteve ashtu edhe në shërbimin e instalimit të tyre në ambjentet tuaja.

Të Shpejtë

Falë stafit profesional dhe eksperiencës disa vjeçare, ofrojmë shërbim korrekt dhe në kohe të shpjetë.

Garanci në Produkte dhe Shërbim

Produktet e firmës DAIKIN janë të njohura në të gjithë botën për cilësinë dhe efikasitetin e tyre. Ofrohet garanci për çdo produkt dhë shërbim të ofruar.