Kontroll inteligjent dhe

i lehtë kudo që të shkoni

Qëndroni në kontroll të konsumit të energjisë dhe kostove të punës me sistemet tona të kontrollit Daikin të lehta për t’u përdorur.

Ne kemi bindjen se kontrolli i klimës duhet të jetë i thjeshtë, intuitiv, inteligjent dhe efikas në energji.

Qoftë kur kërkoni një zgjidhje për shtëpinë tuaj ose për biznesin tuaj, ne ofrojmë një shumëllojshmëri sistemesh që do t’ju ndihmojnë të keni kontroll mbi klimën tuaj dhe do t’ju japin komoditet optimal.

Shqyrtoni aplikacionet Daikin

 

Merrni kontrollin e klimës suaj nga çdo vend. Thjesht lidhni njësinë tuaj me Wi-Fi dhe shkarkoni aplikacionin. Në dispozicion për iOS dhe Android, ju mund të ndryshoni termostatin, të vendosni oraret e temperaturës, të rishikoni konsumin e energjisë.

Shtëpia juaj

Ky ekran ju ofron një pamje të përgjithshme të dhomës suaj. Nga këtu mund të keni akses te të gjitha veçoritë dhe mund të kontrolloni në mënyrë të centralizuar deri në 50 njësi njëkohësisht.

Sistemet e kontrollit Shtëpia juaj

Dhomat individuale

Rregulloni temperaturën, regjimin e përdorimit, purifikimin e ajrit dhe ventilatorët për dhoma individuale me termostat interaktiv.

Sistemet e kontrollit Dhomat individuale

Programimi i kohës

Krijoni programe të ndryshme me deri në 6 veprime në ditë për 7 ditë dhe aktivizoni regjimet specifike të punës.

Sistemet e kontrollit Programimi i kohës

Përdorimi i energjisë

Monitoroni konsumin e energjisë për të rritur kursimet. Grafikët dhe ikonat me përdorim të lehtë ju ndihmojnë të shikoni se ku mund të kurseni.

Sistemet e kontrollit Përdorimi i energjisë

Menaxhim inteligjent i ndërtesës

Me Daikin, menaxhimi i ndërtesës nuk ka qenë asnjëherë më i lehtë. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri sistemesh kontrolli për t’ju ndihmuar të menaxhoni konsumin e energjisë së ndërtesës suaj me efikasitet dhe optimizojnë komoditetin tuaj.

ctrlsys-multisite.png

Kontrolli i shumë vendndodhjeve

Centralizojeni kontrollin e zonave të ndryshme klimatike duke lidhur intelligent Tablet Controller me Daikin Cloud.

 • Monitoroni dhe shënoni njëkohësisht shumë vendndodhje për të reduktuar konsumin e lartë të energjisë
 • Lidhuni me Daikin Cloud dhe aksesoni njësitë tuaja nga çdo vendndodhje në çdo kohë
 • Ndërfaqja intuitive e ekranit me prekje garanton kontrollin e lehtë të klimës
 • Ideale për përdorime të vogla dhe të mesme komerciale
brc1h-controlsystems-nobackground.png

Sistemet e kontrollit individual

Sistemet individuale të kontrollit ju lejojnë ta kontrolloni klimën tuaj direkt me ndërfaqet me përdorim të lehtë dhe funksionet e programimit.

 • Ndërfaqet intuitive e bëjnë kontrollimin e klimës suaj të lehtë
 • Dizajnet bashkëkohore ndërthuren në mënyrë të përkryer me enterierin tuaj
Daikin Cloud Service

Kontrolle në re kompjuterike

Monitorim dhe kontroll në distancë dhe shërbim për ftohje komerciale dhe industriale, ngrohje dhe sisteme ventilimi.

 • Monitoroni dhe kontrolloni ndërtesën tuaj kudo që të ndodheni
 • Menaxhoni disa pika. Koncepti modular e lejon renë kompjuterike të rritet sipas biznesit tuaj
 • Ju ndihmon të reduktoni kostot dhe të rrisni jetëgjatësinë e pajisjes suaj
  ctrlsys-buildingmanagementsystem.png

  Sistem menaxhimi për ndërtesa

  Aplikacion ynë intuitiv dhe i lehtë në përdorim intelligent Touch Manager integrohet në mënyrë të përkryer me pajisjet e palëve të treta, në mënyrë që të mund të kontrolloni klimën tuaj, ndriçimin, alarmet, etj. me një ndërfaqe të vetme.

  • Monitoroni konsumin e energjisë, optimizoni përdorimin e energjisë dhe reduktoni kostot e energjisë
  • Dizajni modular ju lejon të përshtatni Intelligent Touch Manager me madhësinë dhe nevojat e ndërtesës suaj
  • Integrojeni me Daikin i-Net për monitorim në distancë 24 orë në ditë/7 ditë në javë për ta mbajtur sistemin e Daikin në punë pa ndërprerje dhe me efikasitet
  • Instrumentet analitike dhe të tendencës së të dhënave të energjisë me përdorim të lehtë rrisin kursimet tuaja të energjisë me deri në 15%
  • Ideale për përdorime të mesme dhe të mëdha komerciale

   Telekomandë me tela Madoka

    madoka_logo_final_left.png
    • Kontroll intuitiv me buton me prekje
    • Dizajn modern dhe kompakt në 3 ngjyra për t’iu përshtatur çdo dizajni të brendshëm
    • Caktoni me lehtësi cilësimet e përparuara përmes aplikacionit ose ndërfaqes vizuale
    • Ndërfaqe e thjeshtë për t’u përdorur
    iF DESIGN AWARD
    Reddot-design-award-710x460.png

    iCM intelligent Chiller Manager për dhomat me impiante me çiller

    Optimizoni performancën dhe rrisni besueshmërinë e dhomës suaj me impiant me çiller me kontrollin tonë të sistemit të projektuar në fabrikë.

    iCM ju ndihmon të reduktoni kostot dhe të rrisni jetëgjatësinë e pajisjes suaj.

    Integrime të menaxhimit të lehtë të ndërtesës

    Integroni njësitë tuaja Daikin me një shumëllojshmëri ndërfaqesh të menaxhimit të ndërtesës. Me protokollet e ndërfaqes, ju mund të kontrolloni klimën tuaj, komoditetin dhe pajisjet e palëve të treta, siç janë ndriçimi, ashensorët, sistemet e sigurisë dhe më shumë, në një sistem të vetëm.

    ndërfaqja modbus

    Ndërfaqe Modbus

    Integroni të gjitha njësitë Daikin me sistemin e menaxhimit të ndërtesës përmes protokollit Modbus.

    ndërfaqja knx

    Ndërfaqe KNX

    Integroni njësitë Split, Sky Air dhe VRV me sistemin tuaj të automatizimit të shtëpive ose të menaxhimit të ndërtesës përmes protokollit KNX.

    PMS_backgr.png

    Ndërfaqja e menaxhimit të pronës

    Ndërfaqja për lidhjen e pandërprerë mes Daikin HVAC dhe sistemeve të menaxhimit të pronës si p.sh. Oracle Opera PMS.

    bacnet_backgr.png

    Ndërfaqe BACnet

    Integroni njësitë VRV, çillerët dhe njësitë e trajtimit të ajrit me sistemin e menaxhimit të ndërtesës përmes protokollit BACnet.

    lonworks_backgr.png

    Ndërfaqe LonWorks

    Integroni njësitë Daikin dhe çillerët me sistemin e menaxhimit të ndërtesës përmes protokollit LonWorks.

    Kontroll inteligjent për çdo lloj ndërtese

    Qoftë kur posedoni një shtëpi, jeni pronar dyqani apo menaxher hoteli, zgjidhjet e Daikin do t’ju ndihmojnë të mbani në kontroll klimën tuaj. Fillojeni projektin tuaj me ne duke zgjedhur llojin e ndërtesës.

    Shkarkoni aplikacionin Online Controller

    onlinecontroller_logos_one.png
    App_store.png
    Google_play.png