3 H HT – EPRA14-18DW7

Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të lartë

3 H HT - EPRA14-18DW7

Karakteristikat e produktit:

  • Me vetëm funksionimin e pompës së nxehtësisë, njësia e jashtme ofron një temperaturë të ujit në dalje prej 70°C në temperaturë ambienti -15°C
  • Njësia e jashtme tërheq nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -28°C
  • Dizajni elegant i njësisë gërshetohet me pajisjet e tjera shtëpiake.
  • Zgjedhja e një produkti R-32 redukton ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A, që çon direkt në konsum më të ulët të energjisë falë efikasitetit të saj të lartë energjetik dhe ka mbushje me agjent ftohës 30% më të ulët
  • Me temperaturë ambienti -15°C, njësia e jashtme kufizon humbjen e nxehtësisë

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme:

ETBH16E6V7 / EPRA14-18DW7
ETBH16E9W7 / EPRA14-18DW7
ETBX16E6V7 / EPRA14-18DW7
ETBX16E9W7 / EPRA14-18DW7
ETSH16E / EPRA14-18DW7
ETSHB16E / EPRA14-18DW7
ETSX16E / EPRA14-18DW7
ETSX16E7 / EPRA14-18DW7
ETSXB16E / EPRA14-18DW7
ETSXB16E7 / EPRA14-18DW7
ETVH16UE6V7 / EPRA14-18DW7
ETVX16E6V7 / EPRA14-18DW7
ETVX16E9W7 / EPRA14-18DW7
ETVZ16E9W7 / EPRA14-18DW7

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.140.100-21

Aplikacioni Onecta

Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.319.319

Funksionimi i garantuar deri në -28°C

Daikin Altherma është i përshtatshëm për të gjitha klimat, duke u rezistuar madje edhe kushteve të ashpra të dimrit me një gamë funksionimi deri në -28°C