Rreth Smartclima

Smart Clima operon prej shumë vitesh në tregun shqiptar në fushën e sistemeve kondicionimit dhe aspirimit, duke ju ofruar konsulence, projektim dhe zbatim te sistemeve te ngrohje-ftohjes në ambjente rezidenciale dhe komerciale. Në bashkëpunim me kompaninë lider në fushën e kondicionimit Daikin ofrojmë produkte të cilësisë së lartë dhe të standardeve evropiane, me efikasitet të lartë të konsumit të energjisë që plotësojnë të gjitha nevojat e konsumatorit. Daikin përdor teknologji unike me zgjidhje me efikasitet në kosto duke i dhënë formë të ardhmes së sistemeve të ngrohjes, ftohjes dhe ajrimit.

I Kualifikuar si Home Comfort Expert

Misioni

Punojme per te sjelle zgjidhjet me te mira ne HVAC, duke mos u mjaftuar me mundesite tradicionale. Te vazhdojme difersifikimin e tregut me qellimin baze, ațe te plotesimit te kerkesave TE KOMFORTIT TERMIK TE KLIENTIT ESHTE MISIONI JONE.