Krijuar për buzëqeshjen tuaj!

Ne dimë se sa e rëndësishme është temperatura brenda shtëpisë tuaj. Pavarësisht nga kushtet atmosferike, me Daikin ju gjithmonë keni temperaturën e dëshiruar. Ne krijojmë klimën perfekte, pikërisht për ju.

Kondicionerë Ajri

Shumëllojshmëri kondicionerësh ajri për shtëpinë ose biznesin tuaj!

>> Shihni tani

Pompa Termike

Gjeni zgjidhjen perfekte për ngrohje dhe ujë të ngohtë për shtëpinë tuaj!

>> Mësoni më shumë

Pastrues Ajri

Ajër që është 3 herë më i pastër, më i shëndetshëm dhe më i freskët.

>> Zbuloni se si

LAJMI I FUNDIT: Institut Pasteur de Lille vlerësoi efikasitetin e purifikuesve të ajrit të Daikin kundër viruseve respiratore.

Purifikuesit e ajrit të Daikin janë një masë shtesë në luftën kundër sëmundjeve respiratore.
Zbuloni rezultatet e testeve të kryera mbi koronavirusin e njeriut HCoV-229E dhe gripin H1N1 nga Institut Pasteur de Lille.

Komoditet maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

Cilësi e lartë

Relaksohuni dhe shijoni përfitimet e zgjidhjeve të besueshme

Efikasitet energjie

Kurseni në faturat e energjisë me zgjidhjet tona ekologjike

Kontroll inteligjent

Kontrolloni klimën tuaj nga çdo vend me teknologjitë inteligjente të programimit

E re në gamën e produkteve tona

Më pak është më shumë.

Më pak është më shumë.

Stylish është kombinim i dizajnit të shkëlqyer dhe teknologjisë për të ofruar zgjidhjen totale të klimës për çdo enterier.

Stylish është kombinim i dizajnit të shkëlqyer dhe teknologjisë për të ofruar zgjidhjen totale të klimës për çdo enterier.

Daikin Altherma 3 M është monoblloku i parë i gjeneratës së tretë të Daikin, që përfiton nga një dizajn i ri dhe që përdor agjentin ftohës R-32.

Daikin Altherma 3 M është monoblloku i parë i gjeneratës së tretë të Daikin, që përfiton nga një dizajn i ri dhe që përdor agjentin ftohës R-32.

Nga shtëpitë e vogla deri tek ambjentet e mëdha të zyrave.

Keni një shtëpi? Jeni pronar apo menaxher i një biznesi? Nevojat dhe Zgjidhjet për ngrohje dhe ftohje do t’i plotësojë DAIKIN. Fillojeni projektin tuaj me ne!

Inovacion do të thotë përmirësim i vazhdueshëm.

Ne kemi bindjen se ka gjithmonë vend për përmirësim. Dhe kjo bindje është forca shtytëse pas gjithçkaje që bëjmë te Daikin. Nga përmirësimet e vogla në procesin e prodhimit, deri tek inovacionet e mëdha që rezultojnë në 70% kursim energjie.

Objektivi ynë është të frymëzojmë ndryshime teknologjike.

Me Qendrën tonë Evropiane të Zhvillimit dhe duke u fokusuar në produktet ekologjike, ne po krijojmë zgjidhje për klimën në Evropë për Evropën!

Zgjidhje për çdo nevojë klime

Te Daikin, ne ofrojmë gamën më të gjerë të zgjidhjeve për ngrohje dhe ftohje që u përshtaten të gjitha mjediseve dhe preferencave personale. Mësoni më shumë rreth mundësive të disponueshme për ju duke zgjedhur përdorimin përkatës.