Krijuara për buzëqeshjen tuaj!

 

Ne duam të krijojmë klimën e përsosur.

Së bashku me Ana, Mira, Aleksandrin, Daikin kujdeset për klientët e vet dhe nevojat e tyre individuale.

Zgjedhni kondicionerin e ajrit për shtëpinë tuaj, ashtu siç i’u përshtatet më së miri nevojave tuaja!

 

Split sistemet

Pavarësisht nga moti, pa marrë parasysh pritjet tuaja për dizajnin, temperaturën specifike ose ajrin më të pastër të mundshëm, Daikin krijon klimën në shtëpinë tuaj pikërisht sipas nevojave tuaja.

Stylish

 • Kondicioner me stil, me 4 ngjyra: e bardhë, e zezë, e argjendët dhe dru i zi
 • Dizajn kompakt i përshtatshëm për çdo të enterier
 • Ju mund të menaxhoni me Stylish përmes smartfonit tuaj
 • Teknologjitë e zgjuara të zhvilluara nga Daikin sigurojnë performancën më të mirë dhe më të besueshme

Perfera

 • Performanca e përmirësuar dhe më e mira nga klasi i vet
 • Gamë e zgjeruar e punës
 • Për ngrohje, ftohje dhe pastrim të ajrit – klasë deri në A+++

Daikin Emura

 • Me çmime ndërkombëtare për dizajn – iF dhe Reddot
 • Për ngrohje, ftohje dhe pastrim të ajrit me një klasë të efikasitetit të energjisë deri në A+++
 • Sensori intelegjent i prezencës zbulon se ku ndodheni dhe ju mbron nga rrymat e ajrit

Ururu Sarara

 • Zgjidhje premium për ngrohje, ftohje, lagështim, heqje lagështie, ajrosje dhe purifikim të ajrit
 • Njësi me montim në mur -Etiketë efikasiteti energjie A+++
 • Kontroll nga çdo vendndodhje me aplikacion (opsional)

Comfora

 • Për ngrohje dhe ftohje, me klasë të efikasitetit të energjisë deri në A++
 • Diskrete, panel me pamje elegant
 • Pastron ajrin duke hequr deri në 99% të alergeneve me një filtër të ri argjendi dhe apatite titani

Sensira

 • Efikasiteti deri në A++
 • Agjent ftohës Revolucionar R-32
 • Kurseni energji, emetim më të ulët dhe niveli i zhurmës i redukturar
 • Mund të menaxhohet nëpërmjet Daikin Online Controller

Nexura

 • Për ngrohje dhe ftohje me klasë të efikasitetit të energjisë deri në A++
 • Njësi me qëndrim në dysheme me dizajn elegant
 • Rrezaton ngrohjen nga paneli i përparmë për ngrohje rrezatuese

Njësi me qëndrim në dysheme

 • Për ngrohje dhe ftohje, klasa e efikasitetit energjetik A++
 • Njësi me qëndrim në dysheme – rrjedha e ajrit të ngrohtë pranë dyshemesë
 • Niveli i zhurmës, i qetë

Opsione të ndryshme të dizajneve, pikërisht për hyrjen tuaj

Zgjidhje të përshtatshme për të gjithë shtëpinë

Qoftë kur kërkoni zgjidhje për një dhomë të vetme apo një sistem për të gjithë shtëpinë, ne kemi zgjidhje për nevojat tuaja.

Sistem Split

 • Lidhet 1 njësi e brendshme me 1 njësi të jashtme
 • Ngroh dhe ftoh 1 dhomë
 • Instalim i thjeshtë

Sistem Multi-split

 • Lidh deri në 5 njësi të brendshme me 1 njësi të jashtme
 • Ngroh dhe ftoh deri 5 dhoma të ndryshme
 • Kontrollon dhoma individuale

Ngrohje efikase dhe ujë të nxehtë

Nëse keni nevojë për një sistem për ngrohje, ujë të ngrohtë sanitar dhe ftohje në shtëpinë tuaj, shihni pompat tona të nxehtësisë.

Furnizim me energji të rinovueshme

Të furnizuara me 80% energji të nxjerrë nga ajri dhe 20% energji elektrike, pompat tona të nxehtësisë ajër-ajër ngrohin dhe ftohin shtëpinë tuaj efikasitet energjie A+++, efikasiteti më i lartë i mundshëm i energjisë i disponueshëm në treg.

Pajisu me teknologjinë e inverterit të krijuar nga ne

Inverteri ynë Daikin është një teknologji kursyese e energjisë që kontrollon me efikasitet shpejtësinë e motorit dhe redukton konsumin e energjisë me deri 30%. Në vend që të harxhohet energji shtesë duke nisur dhe ndaluar, inverteri e rregullon shpejtësinë e motorit në mënyrë që ai të funksionojë vazhdimisht dhe me efikasitet në planin afatgjatë.