KONTAKT

Rruga e Kavajës, Pallati 2R Shpk, Shkallla 3, Kati 0, A7, Tiranë

Kërkoni preventiv online duke dërguar kërkesën tuaj në kontakt formën e mëposhtëme. Ne do t’ju përgjigjemi në kohë reale dhe do t’ju informojmë për shërbimet dhe produktet që ofrojmë.