Produkte

Zbuloni zgjidhjet e Daikin që i përshtaten më mirë nevojave tuaja

Nga shtëpitë e vogla deri tek ambientet e mëdha të zyrave

Split & Multi-Split

Performancë superiore, efikasitet energjetik dhe rehati. Në përputhje me të gjitha hapësirat e brendshme.

Altherma

Pompa e nxehtësisë ajër-ujë. Zgjidhja me efikasitet energjie për ngrohje-ftohje dhe ujë të ngrohtë.

VRV

Sistemi Daikin VRV është një kondicioner me shumë ndarje për ndërtesat komerciale. Kontroll individual të zonës në çdo dhomë dhe kat të një ndërtese.

Chiller Fancoil

Chiller Fancoil janë pajisje të shpërndara për ngrohje dhe ftohje të dizajnuara për të kondicionuar hapësirën e një ndërtese.

Pastrues Ajri

Ajër i pastër, sepse ne kujdesemi për këtë!
Me purifikuesit e ajrit të Daikin, ne ju premtojmë ajër më të pastër, më të shëndetshëm dhe më të freskët.