Pastrues Ajri

Ajër i pastër, sepse ne kujdesemi për këtë

Me purifikuesit e ajrit të Daikin, ne ju premtojmë ajër më të pastër, më të shëndetshëm dhe më të freskët.

Efikas për pastrimin e ajrit dhe për të hequr:

virus-logo-air-purifier

Viruset

allergens-picto

Alergjenët

particles-picto

Grimcat e pluhurit

odor-picto

Aromat e këqija

Institut Pasteur de Lille vlerësoi efikasitetin e purifikuesve të ajrit të Daikin kundër viruseve respiratore.

Sipas testeve të kryera në laboratorët e Institut Pasteur de Lille, purifikuesit e ajrit të Daikin eliminojnë më shumë se 99,98% të koronavirusit të njeriut HCoV-229E në 2,5 minuta*. Ky virus është i të njëjtës familje si SARS-CoV-2, koronavirusi që qëndron pas pandemisë së COVID-19. Njësitë gjithashtu janë vlerësuar si 99,93% efikase kundër virusit H1N1 në 2,5 minuta*. H1N1 është virusi që shkakton gripin e zakonshëm. Kjo do të thotë se purifikuesit e ajrit të Daikin janë një masë shtesë në luftën kundër sëmundjeve respiratore. Purifikuesit tanë kompaktë “plug-and-play”, efikasiteti i të cilëve është arritur përmes një kombinimi të filtrit elektrostatik HEPA me performancë të lartë, i cili kap virusin, të ndjekur nga një ekspozim intensiv ndaj teknologjia Flash Streamer të regjistruar me patentë nga Daikin, që eliminon virusin, mund të kontribuojnë fuqimisht për të reduktuar rrezikun e transmetimit të virusit respirator.

Si i ofrojnë këto përfitime purifikuesit tanë të ajrit?

Qasja unike “Kap dhe pastro” e Daikin me 3 hapa për të dekompozuar substancat e dëmshme

Purifikuesi i ajrit MC30Y filtron grimcat që ndodhen në ajër të cilat shpesh mund të sjellin rreziqe serioze shëndetësore. Kompakt dhe performues, deri në 46 m².
Teknologjia jonë Streamer filtron grimcat që ndodhen në ajër të cilat shpesh mund të sjellin rreziqe serioze shëndetësore.

Purifikuesi i ajrit Daikin Ururu MCK55W purifikon dhe lagështon ajrin brenda shtëpisë suaj. Thjesht mbushni herë pas here rezervuarin me 2,7 litra dhe kështu do të mund të krijoni lagështi në dhomë me vëllim maksimal prej 500 ml/h.

Purifikuesi i ajrit Ururu me Streamer MCK70YV

Purifikuesi i ajrit Daikin Ururu MCK70YV purifikon dhe lagështon ajrin brenda shtëpisë suaj. Ai do ta lagështojë dhomën tuaj me një shpejtësi maksimale prej 650 ml/orë, e përkryer për një sipërfaqe të zgjeruar.