MCK70YV/YB

Pastrues ajri me teknologji Streamer

MCK70YV/YB

Pastrim i fuqishëm i ajrit

Karakteristikat e produktit:

  • Ajër i purifikuar falë metodës së Daikin “Kap dhe pastro” në dekompozimin e substancave të dëmshme
  • Filtër elektrostatik HEPA me perfomancë të lartë që nuk bllokohet lehtë, prandaj humbja e presionit është e ulët
  • Një prej gamave më të qeta të purifikuesve të ajrit në tregun evropian
  • Nuk është nevoja të ndryshohet filtri për dhjetë vite, duke rezultuar në kosto të ulëta mirëmbajtjeje
  • Purifikon ajrin në dhoma deri në 46 m²

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.319.319

Flash Streamer

Duke përdorur elektronet për të nxitur reaksionet kimike me grimcat në ajër, Flash Streamer zbërthen alergjenët e tillë si poleni dhe alergjenët fungalë, si dhe heq aromat e bezdisshme duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër