FTXM-R Prefera

Njësi që qëndron mbi dysheme

Perfera - FVXM-A9

Njësi moderne me qëndrim në dysheme për komoditet optimal në ngrohje, falë veçorive unike të ngrohjes

Karakteristikat e produktit:

  • Vlera efikasiteti sezonal deri në A++ në ngrohje, që rezultojnë në kosto më të ulëta përdorimi krahasuar me bojlerët me gaz dhe ngrohjen elektrike
  • E kombinueshme me njësi të jashtme multi deri në 5 porta
  • Përforcuesi i ngrohjes e ngroh me shpejtësi shtëpinë tuaj duke e ndezur kondicionerin e ajrit. Temperatura e vendosur arrihet 14% më shpejt se një kondicioner i zakonshëm ajri (vetëm çift)
  • Funksioni i ngrohjes së dyshemesë optimizon konveksionin duke shpërndarë ajrin e ngrohtë nga poshtë njësisë
  • Funksioni i ngrohjes plus ofron 30 minuta ngrohje komode duke simuluar ngrohjen me rrezatim
  • Duke përdorur elektronet për të nxitur reaksionet kimike me grimcat në ajër, Flash Streamer zbërthen alergjenët e tillë si poleni dhe alergjenët fungalë, si dhe heq aromat e bezdisshme duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër
  • Dizajn bashkëkohor i shkëlqyer
  • Qarkullim i dyfishtë dhe i shkarkimit të ajrit për një shpërndarje më të mirë
  • Funksionim i heshtur: niveli i presionit të zhurmës i ulët deri në 19 dBA
  • Onecta: kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje me një aplikacion, përmes rrjetit tuaj lokal ose internetit

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme:

FVXM-A9 / 2MXM-A
FVXM-A9 / 2MXM-A9
FVXM-A9 / 2MXM-N9
FVXM-A9 / 3MXM-A
FVXM-A9 / 3MXM-A9
FVXM-A9 / 3MXM-N7
FVXM-A9 / 4MWXM-A9
FVXM-A9 / 4MXM-A9
FVXM-A9 / 5MXM-A9
FVXM-A9 / RXM-R
FVXM-A9 / RXM-R9
FVXM-A9 / RXTP-R

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.319.319

Ngrohja nga dyshemeja

Optimizon konveksionin duke shpërndarë ajrin e ngrohtë nga poshtë njësisë
cq5dam.thumbnail.319.319

Përforcuesi i ngrohjes

Ngroh me shpejtësi shtëpinë tuaj duke e ndezur kondicionerin e ajrit. Temperatura e vendosur arrihet 14% më shpejt se një kondicioner i zakonshëm ajri (vetëm çift)
cq5dam.thumbnail.140.100-1-1

Kursimi i energjisë në modalitetin e pritjes

Redukton konsumin e energjisë deri në 80% kur qëndron në modalitetin e pritjes.
cq5dam.thumbnail.319.319

Ngrohja plus

Ofron 30 minuta me ngrohje komode duke simuluar ngrohjen me rrezatim
cq5dam.thumbnail.140.100-21

Aplikacioni Onecta

Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.140.100-6

Modaliteti ekonomik

Ul konsumin e energjisë në mënyrë që të mund të përdoren aparaturat e tjera që kërkojnë sasi të madhe energjie. Ky funksion mundëson gjithashtu kursimin e energjisë.