FBA-A(9)

Njësi e fshehur në tavan me ESP mesatare

FBA-A(9)

Njësia e presionit statik mesatar më e hollë dhe njëkohësisht më e fuqishme në treg

Karakteristikat e produktit:

 • Njësia më e hollë në kategori, vetëm 245 mm (lartësi e integruar 300 mm) dhe si rrjedhojë hapësirat e ngushta në tavan nuk janë më problem
 • Presioni i jashtëm statik mesatar deri në 150 Pa lehtëson përdorimin e tubave fleksibël të gjatësive të ndryshme
 • Kombinimi me teknologjinë R-32 Bluevolution redukton ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A, duke sjellë menjëherë konsum më të ulët të energjisë falë efikasitetit të saj të lartë energjetik, si dhe ka deri në 16% më pak mbushje me agjent ftohës
 • Mundësia për ta ndryshuar ESP-në nëpërmjet telekomandës me tela lejon optimizimin e vëllimit të ajrit të furnizuar.
 • I fshehur mirë në tavan: duken vetëm grilat e thithjes dhe të shkarkimit
 • Nivel i ulët zhurme gjatë funksionimit deri në 25 dbA
 • Gamë e unifikuar për njësinë e brendshme për R-32 dhe R-410A
 • Seti multizonal mundëson shërbimin e disa zonave me klimë të kontrolluar në mënyrë individuale nga një njësi e brendshme
 • Konsum i reduktuar i energjisë falë motorit me ventilator DC të projektuar në mënyrë specifike
 • Hyrja opsionale e ajrit të freskët
 • Instalim fleksibël: drejtimi i thithjes së ajrit mund të ndryshohet nga pas-poshtë dhe mund të bëhet zgjedhje mes përdorimit të lirë ose lidhjes me fletët opsionale të thithjes
 • Pompa standarde e integruar e kullimit me ngritje 625 mm rrit fleksibilitetin dhe shpejtësinë e instalimit

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme:

FBA-A(9) / 2MXM-A
FBA-A(9) / 2MXM-N
FBA-A(9) / 3MXM-A
FBA-A(9) / 3MXM-N
FBA-A(9) / 3MXM-N7
FBA-A(9) / 3MXM-N8
FBA-A(9) / 3MXM-N9
FBA-A(9) / 4MWXM-A
FBA-A(9) / 4MXM-A
FBA-A(9) / 4MXM-N
FBA-A(9) / 4MXM-N9
FBA-A(9) / 5MXM-A
FBA-A(9) / 5MXM-N
FBA-A(9) / 5MXM-N9
FBA-A(9) / ARXM-N9
FBA-A(9) / ARXM-R
FBA-A(9) / AZAS-MV1
FBA-A(9) / AZAS-MY1
FBA-A(9) / RXM-N
FBA-A(9) / RXM-N9
FBA-A(9) / RXM-R
FBA-A(9) / RXM-R9
FBA-A(9) / RXS-L
FBA-A(9) / RXS-L3
FBA-A(9) / RZA-D
FBA-A(9) / RZAG-A
FBA-A(9) / RZAG-MV1
FBA-A(9) / RZAG-MY1
FBA-A(9) / RZAG-NV1
FBA-A(9) / RZAG-NY1
FBA-A(9) / RZASG-MV1
FBA-A(9) / RZASG-MY1
FBA-A(9) / RZQ-C
FBA-A(9) / RZQG-L(8)Y1
FBA-A(9) / RZQG-L9V1
FBA-A(9) / RZQSG-L(8)Y1
FBA-A(9) / RZQSG-L3/9V1

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.140.100-21

Aplikacioni Onecta (opsional)

Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.319.319

Për shumë zona (opsional)

Lejon deri në 6 zona individuale klime me një njësi të brendshme
cq5dam.thumbnail.319.319

Vetëm ventilatori

Njësia mund të përdoret si ventilator duke qarkulluar ajrin, por pa e ngrohur ose ftohur atë.
cq5dam.thumbnail.319.319

Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia

Ruan temperaturën e brendshme sipas nivelit të përcaktuar nga ju ndërkohë që nuk jeni në shtëpi, duke kursyer energji
cq5dam.thumbnail.319.319

Ftohje e infrastrukturës

Largoni me besueshmëri, efikasitet dhe fleksibilitet nxehtësinë që krijohet vazhdimisht nga pajisjet e IT-së dhe serverit për të garantuar kohë pune maksimale ndërkohë që ofrohet kthimi më i mirë për investimin.
cq5dam.thumbnail.319.319

Kalimi automatik ftohje-ngrohje

Përzgjedh automatikisht modalitetin e ngrohjes ose të ftohjes për të arritur temperaturën e përcaktuar.