Multi+ – 4MWXM-A9

Përdorimi me disa modele

Multi+ - 4MWXM-A9

Aty ku inovacioni takon kreativitetin

Karakteristikat e produktit:

  • Deri në 3 njësi të brendshme dhe 1 depozitë për ujë të ngrohtë shtëpiak mund të lidhen me 1 njësi të jashtme multi
  • Pamje e re dizajni për njësinë e jashtme
  • Vlera efikasiteti sezonal deri në A+++ në ftohje dhe A++ në ngrohje falë teknologjisë moderne dhe sistemeve inteligjente të integruara
  • Me 1 njësi të shumëfishtë të jashtme mund të lidhen deri në 3 njësi të brendshme; të gjitha njësitë e brendshme mund të kontrollohen më vete dhe nuk kanë nevojë të instalohen në të njëjtën dhomë apo në të njëjtën kohë
  • Mund të lidhen lloje të ndryshme njësish të brendshme: p.sh. të montuara në mur, kasetë këndore e montuar në tavan, njësi e fshehur në tavan
  • Zgjedhja e një produkti R-32 ul ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A dhe sjell direkt konsumim më të ulët të energjisë falë efikasitet të tij të lartë në energji
  • Njësitë e jashtme janë të pajisura me një kompresor me rrotullim, i njohur për zhurmë të ulët dhe efikasitet të lartë energjie.

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme:

CTXA-CB / 4MWXM-A9
CTXA-CS / 4MWXM-A9
CTXA-CW / 4MWXM-A9
FCAG-B / 4MWXM-A9
FTXA-CB / 4MWXM-A9
FTXA-CS / 4MWXM-A9
FTXA-CW / 4MWXM-A9
FVXM-A9 / 4MWXM-A9

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.319.319

Inverteri

Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.