Prefera

Njësi e montuar në mur

Perfera - FTXM-R

Njësi me montim në mur për konsum të ulët të energjisë dhe komoditet të kënaqshëm

Karakteristikat e produktit:

  • Vlera efikasiteti sezonal deri në A++ në ftohje
  • Daikin Residential Controller (opsional): kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje me aplikacion, përmes rrjetit lokal ose internetit.
  • Qetësi në funksionim deri në 20 dBA
  • Zgjedhja e një produkti R-32 ul ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A dhe sjell direkt konsumim më të ulët të energjisë falë efikasitet të tij të lartë në energji

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme:

FTXM-R / 2MXM-A
FTXM-R / 2MXM-M
FTXM-R / 2MXM-N
FTXM-R / 3MXM-A
FTXM-R / 3MXM-N
FTXM-R / 3MXM-N7
FTXM-R / 3MXM-N9
FTXM-R / 4MXM-A
FTXM-R / 4MXM-N
FTXM-R / 4MXM-N9
FTXM-R / 5MXM-A
FTXM-R / 5MXM-N9
FTXM-R / RXM-N
FTXM-R / RXM-N9
FTXM-R / RXM-R
FTXM-R / RXM-R9
FTXM-R / RZAG-A

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.140.100-21

Aplikacioni Onecta

Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.140.100-6

Modaliteti ekonomik (Kategoria 25, 35)

Ul konsumin e energjisë në mënyrë që të mund të përdoren aparaturat e tjera që kërkojnë sasi të madhe energjie. Ky funksion mundëson gjithashtu kursimin e energjisë.
cq5dam.thumbnail.319.319

Modaliteti i komoditetit (Kategoria 25, 35)

Garanton funksionim pa korrente ajri dhe ndalon që ajri i ftohtë ose i ngrohtë të fryjë direkt mbi trup.
cq5dam.thumbnail.140.100-1-1

Kursimi i energjisë në modalitetin e pritjes (Kategoria 25, 35)

Redukton konsumin e energjisë deri në 80% kur qëndron në modalitetin e pritjes.
cq5dam.thumbnail.319.319

Vetëm ventilatori

Njësia mund të përdoret si ventilator duke qarkulluar ajrin, por pa e ngrohur ose ftohur atë.
cq5dam.thumbnail.140.100-3-1

Modaliteti i fuqishëm

Mund të përzgjidhet për ngrohje ose ftohje të shpejtë; pasi fiket modaliteti i fuqishëm, njësia kthehet në modalitetin e caktuar më parë.