Ururu Sarara

Njësi e montuar në mur

Ururu Sarara - FTXZ-N

Kontroll i plotë i klimës me tharjen/lagështimin, pastrimin e ajrit dhe; ajrosjen me efikasitet maksimal në ngrohje dhe; ftohje

Karakteristikat e produktit:

  • Kombinim unik i lagështimit, heqjes së lagështirës, ventilimit, pastrimit të ajrit dhe ngrohjes dhe ftohjes në 1 sistem
  • Sensori i diktimit të lëvizjes për 3 zona: rryma e ajrit dërgohet në një hapësirë të ndryshme nga ajo ku ndodhet personi për momentin. Diktimi kryhet në 3 drejtime: majtas, përpara dhe djathtas. Nëse në dhomë nuk diktohet asnjë person, atëherë njësia do të kalojë automatikisht në kursim të energjisë.
  • Daikin Residential Controller (opsional): kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje me aplikacion, përmes rrjetit lokal ose internetit.
  • Nuk nevojitet pastrimi i filtrave, falë filtrit me vetëpastrim
  • Vlerat e efikasitetit sezonal: gama e plotë A+++ në ftohje dhe ngrohje
  • Komandë zanore përmes Amazon Alexa ose Google Assistant për të kontrolluar funksionet kryesore të tilla si vlera e caktuar, regjimi i funksionimit, shpejtësia e ventilatorit etj.
  • Funksionim i qetë si pëshpërimë: njësia me zor mund të dëgjohet se punon. Niveli i presionit të zërit ulet në 19dBA !
  • Qarkullimi i ajrit 3D kombinon rrotullimin automatik vertikal dhe horizontal dhe mundëson qarkullimin e një korrenti të ngrohtë/të freskët ajri deri në cepat më të largët të hapësirave të mëdha
  • Fitues i çmimit të dizajnit Reddot 2013

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme:

FTXZ-N / RXZ-N

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.140.100-21

Aplikacioni Onecta

Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.140.100-1-1

Kursimi i energjisë në modalitetin e pritjes

Redukton konsumin e energjisë deri në 80% kur qëndron në modalitetin e pritjes.
cq5dam.thumbnail.319.319

Sarara – heqja e lagështisë

Redukton lagështinë në ambientin e brendshëm pa ndikuar në temperaturën e dhomës, duke përzier ajrin e ftohtë dhe të thatë me ajrin e ngrohtë.
cq5dam.thumbnail.319.319

Sensori i diktimit të lëvizjes për 3 zona

Rryma e ajrit dërgohet në një hapësirë të ndryshme nga ajo ku ndodhet personi për momentin. Diktimi kryhet në 3 drejtime: majtas, përpara dhe djathtas. Nëse nuk diktohet asnjë person, njësia kalon automatikisht në cilësimin e efikasitetit të energjisë.
cq5dam.thumbnail.319.319

Ururu – krijimi i lagështisë

Përthith lagështinë nga ajri i jashtëm dhe e shpërndan në mënyrë uniforme në ambientet e brendshme.
cq5dam.thumbnail.140.100-6

Modaliteti ekonomik

Ul konsumin e energjisë në mënyrë që të mund të përdoren aparaturat e tjera që kërkojnë sasi të madhe energjie. Ky funksion mundëson gjithashtu kursimin e energjisë.