3 H HT F – ETVX16E9W7

Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të lartë

3 H HT F - ETVX16E9W7

Pompë nxehtësie ajër-ujë me qëndrim në dysheme për ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë

Karakteristikat e produktit:

  • Një depozitë e kombinuar prej inoksi e ujit të ngrohtë shtëpiak prej 180 ose 230 L dhe pompë nxehtësie për instalim të lehtë
  • Përfshirja e të gjithë komponentëve hidraulikë nënkupton se nuk nevojiten komponentë palë të treta
  • Dizajni elegant i njësisë gërshetohet me pajisjet e tjera shtëpiake.
  • Për ujin e ngrohtë, ngrohjen dhe ftohjen
  • Konfigurim i shpejtë në 9 hapa në një asistent të ndërfaqes me ngjyra me rezolucion të lartë

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme:

ETVX16E9W7 / EPRA14-18DV7
ETVX16E9W7 / EPRA14-18DW7

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.140.100-21

Aplikacioni Onecta

Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit