3 R ECH2O – EHSX-E

Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 R ECH2O - EHSX-E

Pompë nxehtësie ajër-ujë me qëndrim në dysheme, për ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë me mbështetje termike solare

Karakteristikat e produktit:

  • Njësi diellore e integruar, që ofron komoditet maksimal në ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë
  • Përdorimi maksimal i energjisë së rinovueshme: shfrytëzon teknologjinë e pompës së nxehtësisë për ngrohje dhe mbështetje diellore për ngrohjen e hapësirave dhe prodhim të ujit të ngrohtë shtëpiak
  • Parimet e ujit të freskët: ujë higjienik, pa qenë nevoja për dezinfektim termik për legjionelë
  • Depozitë pa nevojë mirëmbajtjeje: pa gërryerje, anodë, depozitime çmërsi ose gëlqerore, dhe pa humbje të ujit përmes valvulës së sigurisë
  • Mbështetje diellore me ujë të ngrohtë shtëpiak me sistem diellor pa presion (me kthim të rrjedhjes)
  • Menaxhimi inteligjent i ruajtjes së nxehtësisë: ngrohje e vazhdueshme gjatë modalitetit të shkrirjes dhe përdorim i nxehtësisë së ruajtur për ngrohje të hapësirës
  • Humbja e nxehtësisë reduktohet në minimum falë cilësisë së lartë të izolimit
  • Kontroll i mundshëm i aplikacioneve për menaxhimin e ngrohjes, ftohjes dhe ujit të ngrohtë

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme:

EHSX-E / ERGA-EV
EHSX-E / ERGA-EV7
EHSX-E / ERGA-EVH
EHSX-E / ERGA-EVH7
EHSX-E / ERGA04-08EVA

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.319.31967

Ujë i ngrohtë i freskët

Struktura e ruajtjes termike siguron higjienë optimale të ujit dhe eliminon rrezikun e baktereve dhe legjionelës. Kjo gjë ofron siguri se uji i ngrohtë që përdorni është i freskët dhe i sigurt.
cq5dam.thumbnail.140.100-21

Aplikacioni Onecta (opsional)

Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.319.31933

I gatshëm për panel diellor

Përfitoni nga energjia diellore. Lidheni me lehtësi depozitën e ujit të ngrohtë shtëpiak me panelet diellore në çati.