Altherma 3 R F – EBVX-D6V/9W

Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 R F - EBVX-D6V/9W

Pompë nxehtësie ajër-ujë me qëndrim në dysheme për ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë; ideale për shtëpitë me energji të ulët

Karakteristikat e produktit:

  • Gjurmë më e vogël instalimi, e ngjashme me pajisjet e tjera elektro-shtëpiake
  • Një depozitë e kombinuar prej inoksi e ujit të ngrohtë shtëpiak prej 180 ose 230 L dhe pompë nxehtësie për instalim të lehtë
  • Paneli PCB dhe komponentët hidraulikë ndodhen në pjesën e përparme për akses të lehtë
  • I pajtueshëm me modulin dhe fishekun W-LAN
  • Disponohen opsione zgjedhjeje ngrohësish rezervë të integruar prej 3, 6, 9 kW, si edhe modele rezervë pa ngrohës

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.140.100-21

Aplikacioni Onecta

Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.319.319678

Kontrolli zanor

Kontrollojeni njësinë tuaj me zë