EHBX-E9W

Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 R W - EHBX-E9W

Pompë nxehtësie e kthyeshme me montim në mur, ideale për shtëpitë me energji të ulët

Karakteristikat e produktit:

  • Lidhja e përshtatësit W-LAN
  • Paneli PCB dhe komponentët hidraulikë ndodhen në pjesën e përparme për akses të lehtë
  • Dimensionet kompakte lejojnë hapësirë të vogël instalimi, nuk kërkohet pothuajse asnjë hapësirë anësore.
  • Dizajni elegant i njësisë gërshetohet me pajisjet e tjera shtëpiake.
  • Kombinohet me një depozitë inoksi ose depozitë ruajtjeje termike ECH2O.

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme:

EHBX-E9W / ERGA-EVH7

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.319.31955

Kontrolluesi në linjë

Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes telefonit smartphone, laptopit, kompjuterit, tabletës ose ekranit me prekje
cq5dam.thumbnail.140.100-21

Aplikacioni Onecta

Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit