EHVX-E3V/E6V/E9W + ERGA-EV(H)(7)

Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 R F - EHVX- E3V/E6V/E9W + ERGA-EV(H)(7)

Pompë nxehtësie ajër-ujë me qëndrim në dysheme për ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë; ideale për shtëpitë me energji të ulët

Karakteristikat e produktit:

  • Një depozitë e kombinuar prej inoksi e ujit të ngrohtë shtëpiak prej 180 ose 230 L dhe pompë nxehtësie për instalim të lehtë
  • Lidhja e përshtatësit W-LAN
  • Paneli PCB dhe komponentët hidraulikë ndodhen në pjesën e përparme për akses të lehtë
  • Gjurmë më e vogël instalimi, e ngjashme me pajisjet e tjera elektro-shtëpiake
  • Disponohen opsione zgjedhjeje ngrohësish rezervë të integruar prej 3, 6, 9 kW, si edhe modele rezervë pa ngrohës

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme:


EHVX-E6VG / ERGA-EV
EHVX-E6VG / ERGA-EV7

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.140.100-21

Daikin Residential Controller (opsional)

Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.319.31955

Kontrolluesi në linjë

Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes telefonit smartphone, laptopit, kompjuterit, tabletës ose ekranit me prekje