EWYA-DV3P

Pompë nxehtësie inverter Ajër- Ujë 4-8kW

EWYA-DV3P

Karakteristikat e produktit:

  • Zgjedhja e një produkti R-32 ul ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A dhe sjell direkt konsumim më të ulët të energjisë falë efikasitet të tij të lartë në energji
  • Ftohës inverter
  • Kompresor rrotullues me inverter i mbyllur hermetikisht
  • Kasë e re për njësitë e jashtme
  • Kontrollues i veçantë MMI-2 për instalim të brendshëm

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.319.319

Inverteri

Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.
cq5dam.thumbnail.319.319

Kompresor me luhatje

Kompresorët me luhatje kanë një fletë dhe rul të unifikuar me më pak pjesë të lëvizshme që prodhojnë dridhje dhe fërkim të ulët, arrijnë siguri dhe efikasitet më të lartë krahasuar me kompresorët tradicionalë rrotullues