EWYT-B-SR

Pompë nxehetësie me kompresor inverter Ajër - Ujë

Bluevolution - EWYT-B-SR

Karakteristikat e produktit:

  • Pompa e parë e nxehtësisë në treg me R-32 me ftohje me ajër me kompresorë me spirale
  • Zgjedhja e një produkti R-32 ul ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A dhe sjell direkt konsumim më të ulët të energjisë falë efikasitet të tij të lartë në energji
  • Komandues MicroTech 4: logjikë softuerike e sofistikuar adaptive për kushte të qëndrueshme përdorimi
  • Low operating cost and extended operating life thanks to the careful design aimed to optimize the energy efficiency of the chillers and to improve installation profitability, effectiveness and economical management
  • Një ose dy qarqe të agjentit ftohës vërtet të pavarura për besueshmëri të jashtëzakonshme
  • Modulim i shpejtësisë së ventilatorit për të siguruar qarkullimin preciz të ajrit dhe temperaturë të optimizuar kondensimi
  • Mundësi për konfigurim të periudhave kohore të detajuara për të reduktuar shpejtësinë e rrotullimit të ventilatorit dhe kështu edhe të emetimit të zhurmës
  • Falë menaxhimit dinamik të presionit të kondensimit, kontrolluesi i çillerit përshtat vlerën e aktivizimit të presionit të kondensimit për të minimizuar hyrjen e përgjithshme të energjisë së çillerit

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.319.319

Kompresor me spirale

Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre