EWYT-CZP

Pompë nxehtësie inverter Ajër- Ujë 16-90 kW

EWYT-CZP

Karakteristikat e produktit:

  • Pompë nxehtësie me inverter
  • Efikasitet i lartë në ngarkesë të pjesshme për kosto të ulëta funksionimi
  • Rrymat fillestare minimale
  • Nuk kërkohet depozitë amortizuese për aplikacione standarde
  • Kompresori spiral Daikin
  • Gamë e gjerë funksionimi
  • Modul i integruar hidronik sipas kërkesës

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.319.319

Inverteri

Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.
cq5dam.thumbnail.319.319

Kompresor me spirale

Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre