FWC-BT

Kasetë me qarkullim rrethor

Round Flow - FWC-BT

Njësi me motor ventilatori BLDC për montim në tavan. Fryrje e ajrit me 4 drejtime.

Karakteristikat e produktit:

  • Shkarkimi i ajrit në 360° siguron qarkullim uniform të ajrit dhe shpërndarje uniforme të temperaturës
  • Panel dekorimi i stilit modern me ngjyrë të bardhë (RAL9010).
  • Hyrja opsionale e ajrit të freskët
  • Shkarkimi horizontal komod i ajrit siguron funksionimin pa krijuar korrente dhe parandalon ndotjen e tavanit
  • Mundësi për të mbyllur 1 ose 2 fletë për instalim të lehtë në qoshe.
  • Pompa standarde e kullimit me ngritje 750mm rrit fleksibilitetin dhe shpejtësinë e instalimit