FWF-BT

Kasetë me 4 drejtime fryrjeje e montuar në tavan

FWF-BT

Njësi me motor ventilatori AC për montim në tavan. Mundësi për të mbyllur 1 ose 2 fletë

Karakteristikat e produktit:

  • Panel dekorimi i stilit modern me ngjyrë të bardhë (RAL9010).
  • Kutia kompakte (570 mm e gjerë dhe e thellë) bën të mundur që njësia të puthitet saktë në tavane dhe të përputhet me modulet standarde arkitekturore, pa prerë pllakat e tavanit
  • Hyrja opsionale e ajrit të freskët
  • Lëvizja automatike horizontale dhe komode siguron funksionimin pa krijuar korrente ajri dhe parandalon ndotjen e tavanit
  • Mundësi për të mbyllur 1 ose 2 fletë për instalim të lehtë në qoshe.
  • Pompa standarde e kullimit me ngritje 600 mm rrit fleksibilitetin dhe shpejtësinë e instalimit