FXFA-A

Kasetë me qarkullim rrethor

Round Flow - FXFA-A

Fryrje ajri me 4 drejtime per efikasitet dhe komoditet maksimal

Karakteristikat e produktit:

  • Dizajn i optimizuar për agjentin ftohës R-32
  • Paneli opsional i pastrimit automatik të filtrit sjell efikasitet më të lartë dhe komoditet dhe kosto më të ulëta mirëmbajtjeje.
  • Dy sensorë inteligjentë opsionalë rrisin efikasitetin e energjisë dhe komoditetin.
  • Mundësia më e gjerë e zgjedhjes në panelet dekorative: panele moderne në të bardhë (RAL9010) dhe të zezë (RAL9005) dhe panele standarde në të bardhë (RAL9010) me fletë gri ose të bardhë të plotë
  • Kontroll individual i kapakut: fleksibilitet për t’iu përshtatur çdo plani dhome pa ndryshuar vendndodhjen e njësisë!
  • Fletët e mëdha dhe motivi unik i lëvizjes përmirëson shpërndarjen e barabartë të ajrit
  • Lartësia më e ulët e montimit në treg: 214 mm për kategorinë 20-63
  • Hyrja opsionale e ajrit të freskët
  • Pompa standarde e kullimit me ngritje 675mm rrit fleksibilitetin dhe shpejtësinë e instalimit

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.319.319

Inverteri

Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.
cq5dam.thumbnail.140.100-3-4

Qetësi pëshpërime

Njësitë e brendshme Daikin bëjnë aq zhurmë sa një pëshpërimë. Gjithashtu njësitë e jashtme garantohen se nuk prishin qetësinë e fqinjit.
cq5dam.thumbnail.140.100-21

Aplikacioni Onecta (opsional)

Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.319.319

Sensori i pranisë dhe i dyshemesë (opsional)

Sensori i pranisë drejton ajrin larg personave që dallohen nga sensori në dhomë, kur aktivizohet kontrolli i qarkullimit të ajrit. Sensori i dyshemesë dikton temperaturën mesatare të dyshemesë dhe siguron shpërndarje të njëtrajtshme të temperaturës mes tavanit dhe dyshemesë.
cq5dam.thumbnail.319.319

Kontroll individual i fletëve

Kontrolli individual i fletëve përmes telekomanduesit me tela ju lejon të rregulloni me lehtësi pozicionin e secilës fletë individualisht, për t’iu përshtatur çdo konfigurimi të ri në dhomë. Disponohen edhe sete opsionale mbylljeje.
cq5dam.thumbnail.140.100-1-3-2

Për shumë banorë (opsional)

Furnizimi kryesor me energji i njësisë së brendshme mund të çaktivizohet kur dilni nga hoteli ose nga zyrat.