R HT EKHBRD-AD(V/Y)17

Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të lartë

R HT EKHBRD-AD(V/Y)17

Njësi me qëndrim në dysheme vetëm ngrohje me pompë nxehtësie ajër-ujë e kombinueshme me radiatorët ekzistues

Karakteristikat e produktit:

  • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
  • Njësi e brendshme që qëndron në dysheme me një fazë, deri në 16kW
  • Përdorimi i temperaturës së lartë: deri në 80°C pa ngrohësin elektrik.
  • Zëvendësim i lehtë i bojlerit ekzistues, pa ndërruar tubacionin e nxehjes
  • E kombinueshme me radiatorë me temperaturë të lartë
  • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
  • Kompresor me spirale i kontrolluar me inverter

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme:

EKHBRD-ADV17 / ERRQ-AV1
EKHBRD-ADV17 / ERSQ-AV1

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.319.319

Inverteri

Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.