R HT – ERRQ-A(V/Y)1

Njësi e montuar në mur

ERRQ-A(V/Y)1

cq5dam.web.1280.128098000000000

Karakteristikat e produktit:

  • Njësi e jashtme me një fazë, me ngrohës pllakë të poshtëm
  • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -20°C

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme:

EKHBRD-ACV1 / ERRQ-AV1
EKHBRD-ADV17 / ERRQ-AV1

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.319.319

Funksionim i garantuar deri në -20°C

Daikin Altherma është i përshtatshëm për të gjitha klimat, duke u qëndruar edhe kushteve më të egra të dimrit me një gamë funksionimi deri në -20°C
cq5dam.thumbnail.319.319

Inverteri

Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.