RXYSA-AV1/AY1

VRV 5 S-series

RXYSA-AV1/AY1

Ekuivalent më i ulët i CO2 dhe fleksiblitet lider në treg

Karakteristikat e produktit:

  • Ekuivalent i reduktuar i CO2, falë përdorimit të agjentit ftohës R-32 me GWP më të ulët dhe mbushjes më të ulët me agjent ftohës
  • Qëndrueshmëri maksimale gjatë gjithë ciklit të jetës falë pozicionit lider në treg për efikasitetin sezonal në jetë reale
  • Dizajni kompakt (870 mm i lartë) dhe me peshë të lehtë me një ventilator e bën njësinë të padallueshme, kursen hapësirën dhe instalohet lehtë
  • Realizoni aplikime për dhoma të vogla pa masa shtesë, falë teknologjisë Shîrudo
  • Njësi të brendshme të projektuara posaçërisht për R-32, që sigurojnë zhurmë të ulët dhe efikasitet maksimal
  • I lehtë për t’u transportuar falë peshës së lehtë dhe dizajnit kompakt
  • Lider në treg për nivelin e shërbimit dhe trajtimit, falë zonës së gjerë të aksesit, ekranit me 7 segmente dhe dorezës shtesë

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.319.319

Inverteri

Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.