RXYSQ-TV9/TY9/TY1

Pompë nxehtësie VRV IV S-series

VRV IV S-series - RXYSQ-TV9/TY9/TY1

Zgjidhje për kursimin e hapësirës pa kompromentuar efikasitetin

Karakteristikat e produktit:

  • Dizajn me kursim hapësire për instalim praktik
  • Mbulon të gjitha nevojat termike të një ndërtese përmes një pike të vetme kontakti: kontroll i saktë i temperaturës, ajrosje, njësi për trajtimin e ajrit dhe perde ajri Biddle
  • Gamë e gjerë njësish të brendshme: lidhni VRV ose njësi elegante të brendshme si Daikin Emura, Perfera…
  • Përfshin standardet dhe; teknologjitë e VRV IV: Kompresorët me temperaturën e ndryshueshme e agjentit ftohës dhe me inverter të plotë
  • Personalizoni VRV tuaj për efikasitetin dhe komoditetin; më të mirë sezonal me funksionin e temperaturës së ndryshueshme të agjentit ftohës. Efikasiteti më i lartë stinor deri në 28%. Nuk ka më korrente të ftohta ajri përmes furnizimit të ajrit me temperaturë të lartë
  • 3 hapa në regjimin e qetësisë së natës për të reduktuar nivelet e zhurmës natën
  • Mundësi për të kufizuar konsumin e energjisë gjatë pikut ndërmjet 30 dhe 80%, për shembull gjatë periudhave me kërkesë të lartë për energji
  • Mund të lidhet me të gjitha sistemet e kontrollit VRV
  • Mbajeni sistemin tuaj në gjendje optimale përmes Daikin Cloud Service:: Monitorim 24 orë në ditë, 7 ditë në javë për efikasitet maksimal, më shumë jetëgjatësi dhe shërbim të menjëhershëm mirëmbajtjeje falë parandalimit të avarive

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.319.319

Inverter

Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.