Krijuar për buzëqeshjen tuaj!

Ne duam të krijojmë klimën e përsosur. Së bashku me Ana, Mira, Aleksandrin, Daikin kujdeset për klientët e vet dhe nevojat e tyre individuale. Zgjedhni kondicionerin e ajrit për shtëpinë tuaj, ashtu siç i’u përshtatet më së miri nevojave tuaja!

Styling

  • Kondicioner me stil, me 4 ngjyra: e bardhë, e zezë, e argjendët dhe dru i zi
  • Dizajn kompakt i përshtatshëm për çdo të enterier
  • Ju mund të menaxhoni me Stylish përmes smartfonit tuaj
  • Teknologjitë e zgjuara të zhvilluara nga Daikin sigurojnë performancën më të mirë dhe më të besueshm

Prefera

  • Performanca e përmirësuar dhe më e mira nga klasi i vet
  • Gamë e zgjeruar e punës
  • Për ngrohje, ftohje dhe pastrim të ajrit – klasë deri në A+++

 

Emura

  • Me çmime ndërkombëtare për dizajn – iF dhe Reddot
  • Për ngrohje, ftohje dhe pastrim të ajrit me një klasë të efikasitetit të energjisë deri në A+++
  • Sensori intelegjent i prezencës zbulon se ku ndodheni dhe ju mbron nga rrymat e ajrit