Stylish

Njësi e montuar në mur

Stylish - FTXA

Aty ku inovacioni takon kreativitetin

I disponueshëm në 3 ngjyra

FTXA - AW

FTXA - BS

FTXA - BB

Karakteristikat e produktit:

  • Një dizajn kompakt dhe funksional i përshtatshëm për çdo enterier në finiturë të zezë mat
  • Efekti “koanda” optimizon qarkullimin e ajrit për klimë komode. Duke përdorur fletë të projektuara në mënyrë të posaçme, një qarkullim ajri më i përqendruar lejon shpërndarje më të mirë të temperaturës në të gjithë dhomën
  • Sensori termik inteligjent përcakton temperaturën aktuale të dhomës dhe e shpërndan ajrin njëtrajtësisht nëpër dhomë përpara se të kalojë në një motiv qarkullimi ajri që e drejton ajrin e ngrohtë ose të ftohtë në zonat që kanë nevojë për të
  • Funksionim i qetë si pëshpërimë: njësia me zor mund të dëgjohet se punon. Niveli i presionit të zërit ulet në 19dBA !
  • Vlera sezonaliteti sezonal deri në A+++ në ftohje dhe ngrohje falë teknologjisë moderne dhe sistemeve inteligjente të integruara.
  • Duke përdorur elektronet për të nxitur reaksionet kimike me grimcat në ajër, Flash Streamer zbërthen alergjenët e tillë si poleni dhe alergjenët fungalë, si dhe heq aromat e bezdisshme duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër
  • Daikin Residential Controller: kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje me aplikacion, përmes rrjetit lokal ose internetit.
  • Komandë zanore përmes Amazon Alexa ose Google Assistant për të kontrolluar funksionet kryesore të tilla si vlera e caktuar, regjimi i funksionimit, shpejtësia e ventilatorit etj.
  • Zgjedhja e një produkti R-32 ul ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A dhe sjell direkt konsumim më të ulët të energjisë falë efikasitet të tij të lartë në energji

Kjo njësi mund të përdoret në kombinim me njësitë e mëposhtme:

FTXA-BB / 2MXM-A
FTXA-BB / 2MXM-M
FTXA-BB / 2MXM-M9
FTXA-BB / 2MXM-N
FTXA-BB / 2MXM-N9
FTXA-BB / 3MXM-A
FTXA-BB / 3MXM-N
FTXA-BB / 3MXM-N7
FTXA-BB / 3MXM-N8
FTXA-BB / 3MXM-N9
FTXA-BB / 4MWXM-A
FTXA-BB / 4MXM-A
FTXA-BB / 4MXM-N
FTXA-BB / 4MXM-N9
FTXA-BB / 5MXM-A
FTXA-BB / 5MXM-N
FTXA-BB / 5MXM-N9
FTXA-BB / RXA-A
FTXA-BB / RXA-A9
FTXA-BB / RXA-B

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.319.319 (2)

Efekti “koanda” – ftohje

Efekti “koanda” optimizon qarkullimin e ajrit në regjimin e ftohjes. Duke përdorur fletë të projektuara në mënyrë të posaçme, një qarkullim ajri më i përqendruar lejon shpërndarje më të mirë të temperaturës në të gjithë dhomën
cq5dam.thumbnail.319.319 (4)

Përdorimi me disa modele

Deri në 5 njësi të brendshme mund të lidhen me një njësi të jashtme të vetme, edhe nëse janë të kapaciteteve të ndryshme. Të gjitha njësitë e brendshme mund të vihen në funksionim individualisht brenda të njëjtit modalitet ngrohjeje ose ftohjeje.
cq5dam.thumbnail.140.100-21

Aplikacioni Onecta

Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit
cq5dam.thumbnail.140.100-1

Efekti “koanda” – ngrohje

Efekti “koanda” optimizon qarkullimin e ajrit në regjimin e ngrohjes. Duke përdorur fletë të projektuara në mënyrë të posaçme, një qarkullim ajri më i përqendruar lejon shpërndarje më të mirë të temperaturës në të gjithë dhomën
cq5dam.thumbnail.319.319 (3)

Sensori termik inteligjent

Sensori termik inteligjent përcakton temperaturën aktuale të dhomës dhe e shpërndan ajrin njëtrajtësisht nëpër dhomë përpara se të kalojë në një motiv qarkullimi ajri që e drejton ajrin e ngrohtë ose të ftohtë në zonat që kanë nevojë për të
cq5dam.thumbnail.140.100-6

Modaliteti ekonomik

Ul konsumin e energjisë në mënyrë që të mund të përdoren aparaturat e tjera që kërkojnë sasi të madhe energjie. Ky funksion mundëson gjithashtu kursimin e energjisë.