VRV 5 – REYA-A

Pompe nxhehtesie Ajer-Ajer me rekuperim nxehtesie

VRV 5 - REYA-A

Kampioni i ekologjisë
 
 

Karakteristikat e produktit:

  • Ekuivalent i reduktuar i CO2, falë përdorimit të agjentit ftohës R-32 me GWP më të ulët dhe mbushjes më të ulët me agjent ftohës
  • Qëndrueshmëri maksimale gjatë gjithë ciklit të jetës falë pozicionit lider në treg për efikasitetin sezonal në jetë reale
  • Realizoni aplikime për dhoma të vogla pa masa shtesë, falë teknologjisë Shîrudo
  • Njësi të brendshme të projektuara posaçërisht për R-32, që sigurojnë zhurmë të ulët dhe efikasitet maksimal
  • Komoditeti i përkryer personal për miqtë/banorët përmes ftohjes dhe ngrohjes së njëkohshme
  • Ngrohja “falas” sigurohet përmes nxehtësisë së transferuar nga zonat që kërkojnë ftohje në zonat që kërkojnë ngrohje
  • Përfshin standardet dhe; teknologjitë e VRV IV: Temperatura e ndryshueshme e agjentit ftohës, ngrohja e vazhdueshme, konfiguruesi i VRV, ekrani me 7 segmente dhe kompresorët me inverter të plotë, shkëmbyesi i nxehtësisë me 4 anë, PCB me ftohje me agjent ftohës, motori i ri DC i ventilatorit

Përfitimet:

cq5dam.thumbnail.319.319

Temperatura e ndryshueshme e ftohësit

Sistemet inteligjente sigurojnë kursime më të larta të energjisë me rehati shtesë për t’iu përshtatur më mirë kërkesave të aplikimit.